ketunleipa.foorumi.eu
http://ketunleipa.foorumi.eu/

Yleinen urputus
http://ketunleipa.foorumi.eu/viewtopic.php?f=18&t=40
Sivu 1/20

Kirjoittaja:  Ewwie [ 29 Loka 2013 17:29 ]
Viestin otsikko:  Yleinen urputus

Aloitan valittamisketjun röyhkeästi niinkin pienestä asiasta, että tämä peli on ihan käsittämättömän vaikea! Ja vielä lapsille suunnattu, penturaukatkin varmaan polkee jalkaa jossaan tän takia. ):
Ihan mahdoton taso.

Purkakaa turhautumista kanssani, valittakaa sydämenne kyllyydestä.

Kirjoittaja:  Kiatsu [ 29 Loka 2013 17:36 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

Mikäs muukaan kuin matematiikka opettajan vaihdettua. Mennään niin mukavalla temmolla ja läksyjäkin on kummasti puolet enemmän. Nekin arvioidaan nyt hirveän pikkutarkasti puolesta pisteestä, kokonaiseen tai nollaan ihan sen mukaan, miten on sattunut tekemään. Koetta ei sentään ole, mutta onpa se kiva väkertää jotain portfoliota tehtävien lisäksi.

Ylihuomenna odottaisi pienimuotoinen testi opitusta asiasta ja edellinenkin meni läpi juuri ja juuri. En tajua yhtään mitään normaalijakaumasta, kun taas joistakin vähän enemmän. Sitten kun tuleekin sanallinen tehtävä eteen en osaa viedä sitä loppuun. Hyvä kun edes alottaa.

Ja vielä seuraava kurssikin saadaan viettää tämän ihanan opettajan kanssa. Nyt ylipäätään stressaa matematiikka ja tsiljoona tehtävää, joiden tekemiseen pitäisi löytyä aikaa.

Lisäksi haluaisin piirtää, mutta en vain kykene.

Eipä tarvitsisi tehdä mitään ja voisin jäädä pöydän alle piiloon. Huoh.

Kirjoittaja:  SobiMoppi [ 29 Loka 2013 17:44 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

Venäjän kurssi!

Tuo pirun venäjän opiskelu tunkee ties minkä kurssin päälle, ja lähes kaikki ilo kielen opiskeluun on aikoja sitten mennyttä. (Pidän kyllä edelleen miltä se kuulostaa ja näin mutta opiskelun aiheena... eih!) Onneksi en ole vielä ilmoittautunut kirjoittamaan tätä YO-kokeissa, vaikka niin oli suunniteltu. Pitäisi keskustella opinnonohjaajan kanssa että onko edes fiksua yrittää, kun olen varma ettei läpi mene. Onneksi kirjoitan (jos kirjoitan) vain ylimääräisenä.

Pahinta on että tuo pirun kurssi vie minulta pois mahdollisuuden osallistua englannin suulliseen kurssiin! Se olisi ollut ehkä paras kurssi ikinä! :C

Kirjoittaja:  Ewwie [ 29 Loka 2013 17:56 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

^Enkun puhekurssi oli rehellisesti sanottuna paras ikinä, otan osaa. ):

Ja mäkin valitan nyt siitä, et koska meidän koulussa on yks kuvisopettaja, jonka kursseille kaikki aina haluaa (kurssit täyttyy noin 10 sekunnin sisällä wilman avautumisesta) niin ilmeisesti kurssitarjottimen suunnittelijat yrittää varmistaa, että mahdollisimman harvalla on mahdollisuutta päästä kyseisen opettajan kursseille.
Siis, koska luen pitkää ranskaa ja pitkää matikkaa, niin en tietenkään ikinä pääse kyseisen opettajan kursseille. Ärsyttää niin paljon.

Kirjoittaja:  Cavachon [ 29 Loka 2013 18:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

Netti ei toimi! Argh. Ja kyllä, silti olen niin koukussa että on pakko kännykällä surfata. Ärsyttää, koska mun olis lisäks oikeasti pitäny kattoa matikan ratkaisuja netistä mut se sivu muuttu jotenki tänä vuonna eikä toimi enää kännyllä ollenkaa.

Ja ruotsin verbikoe huomenna, jipii! Viel kivempaa on toisen ruotsin kurssin ryhmätyön esittäminen, ku en oo tehny siihen mitää ENKÄ OO EES NÄHNY KOKO TYÖTÄ

Kirjoittaja:  inkkari [ 29 Loka 2013 19:40 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

Polvi kipeänä (taas) joten en voikaan mennä lenkille kuten suunnittelin.
Tuon konserton harjoittelu vie niin paljon aikaa, etten jaksa harjoitella muita biisejä juuri ollenkaan.

Kirjoittaja:  Pyttis [ 29 Loka 2013 20:51 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

Ärsyttää ahdistua niin paljon pikkuasioista, elämäni olisi varmaan 32318971 kertaa helpompaa jos osaisin ottaa rennommin... :D

Kirjoittaja:  Ruekii [ 29 Loka 2013 21:59 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

Pyttis kirjoitti:
Ärsyttää ahdistua niin paljon pikkuasioista, elämäni olisi varmaan 32318971 kertaa helpompaa jos osaisin ottaa rennommin... :D

^this :'D

Kirjoittaja:  MSuetic [ 29 Loka 2013 23:48 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

Mutsi. En jaksa enää tapella häntä vastaan ja haluan hänet jättävän minut rauhaan. Huolehtikoon omista asioistaan! >_>

Kirjoittaja:  Jo-jo [ 29 Loka 2013 23:51 ]
Viestin otsikko:  Re: Yleinen urputus

Että mä vihaan mandariineissa/klementtiineissä/satsumissa noita valkoisia juttuja. Aina saa repiä ja hangata irti ja hirveä työmaa siinäkin. Skitso kun olen. :(

Sivu 1/20 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/